Barry Madlener schrijft een brief

Het PVV Tweede Kamerlid Barry Madlener, die in Rockanje aan de Doornweg woont, heeft een brief geschreven aan de Vereniging Verontruste Burgers van Voorne. Die moeten meer kijken naar de belangen van “de lokale ondernemers”. Zou de heer Madlener bezig zijn met het ontwikkelen van een verkiezingsprogramma voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar? Hij toont zeer ingenomen met de ruimte voor ruimte regeling zijnde minder kassen en meer villa´s, meer fietspaden door de duinen, paardrijden in de natuur, meer natuurontwikkeling, kreekherstel, mountainbiken, meer klinkerwegen i.p.v. asfalt in het buitengebied, een boulevard tussen 1ste en 2de slag enz. enz. Het lijkt de Partij Westvoorne wel. Of zou de heer Madlener daar ook lid van zijn geworden? Hoewel, die zijn zeer glastuinbouwgezind en dat is Barry Madlener weer niet.”Al die lichtvervuiling van die ´kassenhouders` die zich niet aan de regels houden”. Kortom, de Mus verwacht nog een hete verkiezingsstrijd in Westvoorne tussen de PVV en de plaatselijke politieke partijen. Dat er voor de PVV in onze gemeente een mooie toekomst is weggelegd blijkt wel uit het aantal PVV-stemmers uit met name de betere buurten van Rockanje en Oostvoorne bij de landelijke verkiezingen. Een zeteltje of twee, drie zit er wel in. De Mus is dan ook zeer benieuwd naar het politieke landschap in Westvoorne na maart 2018. Zou er een “Polen meldpunt” komen?

Overigens moet die meneer Madlener al een stokoude man zijn. In zijn brief aan de VVBV schrijft hij goede herinneringen te hebben aan Oostvoorne toen het RTM-trammetje nog naar het strand reed. Dat herinnert zelfs de Mus zich niet meer, terwijl het beestje toch al zeer op jaren is. Nu zevert hij over de waterkwaliteit van het Oostvoornse Meer. Dat deed de VVBV overigens al lang voor Madlener aan de Doornweg zat. Weet de heer Madlener eigenlijk dat het Oostvoornse Meer tegen de zin van de toen nog gemeente Oostvoorne is ontstaan? Met het gestolen zand is het Rotterdamse haven- en industriegebied 1ste Maasvlakte opgespoten. Vandaar dat diepe gat, meneer Madlener, daar waar heel lang geleden het RTM-trammetje van de Rosestraat in Rotterdam naar het Oostvoornse strand reed. Daar heette het toen nog met recht en reden De Boulevard.
Die boulevard kan nu ten bate van de middenstand volgens Madlener worden aangelegd in het gemeentelijk duingebied van Rockanje. Laat het hem een troost zijn dat de gemeente inmiddels al met asfaltering ter plaatse is begonnen. Geheel zonder vergunning, dat wel, maar de helft ligt er al. Zitten ze nog niet eens in de gemeenteraad of hun voorgenomen verkiezingsprogramma wordt al uitgevoerd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *