GBW: Geld verdienen? Alleen voor ondernemers!

Gemeentebelangen Westvoorne blijft toch verbazen met zijn uitspraken. In hun verkiezingskrant 2 komt beoogd raadslid Sjoukes weer met een uitsmijter. Het Zuid-Hollands Landschap, een natuurorganisatie die een deel van Voorne’s Duin beheert, mag op haar parkeerplaatsen geen parkeergeld heffen, want dan jaagt het ZHL de recreanten weg. “De kitesurfers moeten toch al zo ver lopen”. Zielig hè.

Toch een raar standpunt van Sjoukes, zelf campinghouder, de recreatie-ondernemers mogen wel verdienen aan de recreanten, maar een organisatie die de recreatie mogelijk maakt mag geen inkomsten verwerven uit diezelfde recreatie.
Een weldenkend kiezer vraagt zich toch af: “Kan zo’n Sjoukes als raadslid onze volksvertegenwoordiger zijn?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *