Breaking News

De bezuinigingen slaan hard toe in Westvoorne. Nu moeten wij dorpelingen in het vervolg de columns missen van de wethouders Van Lith en hoe heet die andere ook weer, die van de VVD. Keek u er ook altijd zo naar uit, die briljante analyses van de Westvoornse politiek. En dan die heldendaden. Naar Maasvlakte 2 geweest. Aanwezigen geattendeerd op het overaanbod van woningen in deze mooie gemeente. Een beetje gesputterd tegen het voornemen van het havenbedrijf Rotterdam om het Oostvoornse meer te verondiepen met havenbagger. Je zou denken dat de twee heren en plein publiek breed voor dat plan waren gaan liggen. Dat Rotterdam met z’n poten van ons Oostvoornse meer af blijft. Maar nee.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *