Monthly Archives: augustus 2016

Weduwesluier

Toen van de twee nieuwsmussen de mannetjesmus doodging bleef de vrouwtjesmus vertwijfeld achter. “Het leven gaat door”, riep iedereen. En tot mijn verbazing bleef ik inderdaad in leven. Zelfs mijn paspoort verliep. Naar het raadhuis dus voor een nieuwe. En Lees verder »

Heetwatervoorziening voor glastuinbouw Vierpolders functioneert niet. Retourleiding voor het afgekoelde water op grote diepte verstopt. De milieuautoriteiten knijpen een oogje dicht.

De heetwatervoorziening voor de glastuinbouw in Vierpolders is in werking in strijd met de afgegeven milieuvergunningen. Al van meet af aan heeft de installatie maar voor de helft gewerkt. De retourleiding voor het afgekoelde water is verstopt. Al maanden is Lees verder »

Dom beleid van Partij Westvoorne

Nieuwe Oogst, het clubblad van de LTO, kopte vorige week op de voorpagina: “Groei melkveesector is er uit”. Het loslaten door de Europese Unie van het melkquotum, zozeer gewenst door melkveehoudend Nederland, heeft in de melkveehouderij veel verliezers opgeleverd. De Lees verder »